Om Aqua2music

AQUA 2 MUSIC – VATTENGYMPA PÅ WEBBEN ÄR…


…en hemsida där vattengympainstruktörer och andra som leder träning i vatten kan tillgå världens största rörelsebank för vattengymnastik! En köp ger dig tillgång till alla Aqua2music´s rörelsebanker och funktioner:

 

1. VÄRLDENS STÖRSTA BANK AV RÖRELSER FÖR VATTEN

På Aqua2music finns totalt över 1700 vattengympaövningar. För att du ska få en så bra rörelseteknisk förståelse och vattenkänsla som möjligt, så finns det filmklipp på hur var och en av dessa övningar ser ut både från undervattensperspektiv och från instruktörspositionen på land (med undantag för noodle-banken). Till varje övning finns också en beskrivande text och en illustration, som går att skriva ut om man vill.

Utöver detta finns också rekommendationer om vilket rörelsetempo (bpm) som övningen lämpligen utförs i för att fungera bra i vattnet. Om du vill se hur övningen blir i en annan hastighet, så kan du själv reglera filmens uppspelningshastighet med vår så kallade bpm-reglator.

Som prenumerant hos Aqua2music kan du abonnera på Aqua2music´s totala utbud till en rimlig kostnad.

 

2. KUNSKAP OCH INSPIRATION TILL DIG SOM INSTRUKTÖR

Att titta på undervattensfilmen för en övning ger dig dels känsla och förståelse för den korrekta rörelsetekniken i vattnet och dels inspiration till olika vattenrörelser och variationsmöjligheter. Landfilmerna där du ser övningen utförd av instruktören på kanten ger dig råd och kunskap om hur du som instruktör simulerar vattenkänslan på ett bra sätt och hur du leder ergonomiskt.

Till filmerna finns expertkommentarer som hjälper dig som instruktör att jobba mer professionellt. Förutom rekommenderad bpm ges även förslag på vilken musikkaraktär som passar varje övning, vilket underlättar när du ska välja musik (musikkaraktären är överordnad bpm vid val av musik till vattengympa).

Aqua2music utvecklar dig som vattengympainstruktör och hjälper dig att generera proffsighet och kvalité.

 

3. SKAPA EGNA VATTENGYMPAPASS MED SNYGGA MANUS FÖR UTSKRIFT

På Aqua2music finns det vi kallar Manuskomponeraren. Det är ett unikt och modernt verktyg för att snabbt, enkelt och effektivt komponera snygga manus för såväl individuell träning som gruppträning.

Först väljer du själv ut övningar från rörelsebanken som du vill använda i en låt eller i ett individuellt träningsprogram. Sedan går du till Manuskomponeraren där du – för en låt i taget – skapar manus genom att enkelt infoga övningar i önskad ordning (du kan infoga illustrationer, övningstext och/eller egen text). Till sist sätter du ihop ditt helhetliga vattengympapass genom att kombinera ihop flera låtar i önskad följd. Varje låt kan återanvändas i flera pass.

Dina låtar och pass sparas på ditt Aqua2music-konto, du kan använda dem flera gånger och du kan öppna alla manus för att ändra koreografier eller låtföljder. Och du kan också givetvis skriva ut dina pass, så att du får snygga manus att ta med till bassängkanten.

 

Vinn tid och tjäna pengar: Gör som proffsen – använd Aqua2music när du gör dina vattenpass!

Jag är mycket glad att just Du vill vara med och förvalta nyttan med detta unika moderna verktyg och vågar utveckla dig själv som ledare och göra ännu bättre vattenpass som förgyller vardagen för många!

Jag önskar dig ett stort lycka till!
Maria Ström, Aqua2music

Facebook
MBI
info@aqua2music.se